Underbart är kort

När regler inte längre är tillämpningsbara, inträder oftast andra mer passande regler. Som regeln “korta arbetsdagar, korta byxor“. Idag övergick vi till långa arbetsdagar och därmed borde jag sluta med kortbyxor. Men så länge det fortfarande är sommarvärme och det även meteorologisk är sommar, fortsätter jag med korta byxor.

Meteorologiskt är det höst när dygnsmedeltemperaturen är fallande och ligger mellan 0 och 10 grader.

Säger SMHI och anger att hösten normalt anländer till Stockholm den 29 september. Och det är här den andra regeln bättre tillämpas än den första: “Under sommaren gäller korta byxor“. Alltså 28 dagar till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.