Nu fick jag sex

De blev en Merida Cyclo Cross 3. Vackert Ferrariröd med stänkor, så nu är jag rustad för vintern. Därmed börjar jakten på det perfekta pendlar- och grusvägsdäcket. Visst är hon vacker, den lilla röda?! Får se hur snyggt vita styrlindor är efter vintern. Återkommer med rapport.

2 reaktioner på ”Nu fick jag sex”

  1. Geometrin är lite konstig, sadelstolpsröret är kort i förhållande till överröret. Men överrörets längd är samma som på Pintan. Å idag efter lite justering till, börjar jag sitta bra.

    Däcken är tungrullade, så jag jagar som sagt nåt nytt. Tips på bra pendlardäck med punkasäkring?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.