Pansarhjärta

Mitt hjärta är omgivet av ett hårt skal, ett pansar, har jag fått höra. De säger att jag låter hård och bestämd. Det kan finnas en anledning till att det är så. Precis som jag har hjälm när jag cyklar, säkerhetsbälte när jag kör bil, knäskydd när jag cyklar måntenbajk eller kondom när jag knullar, skyddar jag mitt hjärta med ett hårt pansarskal från yttre påverkan som kan skada det allvarligt. Men så är det inte hela tiden. När jag lärt känna människor bättre, släpper jag garden och blottar mig och de får se mina inre mjuka sidor. De finns där, de mjuka sidorna av mig, men bara den som har tålamod och vågar se mitt rätta jag, får se den sidan av mig.

Det var vad jag gjorde igår, sänkte pansargarden och blottade mig. En timme senare stack hon in dolken i mitt hjärta och vred runt. Det finns en anledning till att jag kan verka hård och bestämd, samt har ett hjärta av pansarstål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.