Dubbelt upp

Visst kan jag snacka, jag är medveten om min begåvning. Men då ska ni veta vad mycket mer jag ser och lyssnar, och som mellan mina ögon och öron virvlar runt i diverse tankar. Resultatet kan då bli en betraktelse i denna blogg, med funderingar, tankar, idéer och åsikter. Det finns därför en anledning till att vi människor är begåvade med två hjärnhalvor, två öron och två ögon, men bara en mun. Det är för att vi ska tänka, se och lyssna dubbelt så mycket som vi talar. Synd bara att en del missförstått det hela och tror de är begåvade med flera munnar än vad de har hjärnor till.

2 reaktioner på ”Dubbelt upp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.