Nattliga dofter

Känns som jag sovit i ett kafferosteri inatt. Fröken S hade för min skull köpt nymalet kaffe och en presso. Själv dricker hon varken te eller kaffe – egendomlig människa. Inköpen var hon tvungen att göra för att jag skulle sova över hos henne, en morgon utan kaffe existerar inte för mig. Gröten åt jag på jobbet som vanligt, men hade jag inte fått kaffe innan jag gick till jobbet, så hade jag varit kinkig resten av dagen. Och det var vad jag gjorde imorse, gick! Hade det inte varit för att hon bor i en garderob, hade jag och och mina cyklar flyttat in. Fast vad ska jag då med cyklarna till, när det bara tar 15 minuter att promenera från henne till kontoret?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.