Tredagarsvecka

Helt oförhappandes har jag infört tredagarsvecka i mitt arbetsliv. Inte sen oktober har jag varit på kontoret fem dagar en hel vecka. Det började då i oktober, med en febrig vecka. Sen lyckades jag vara frisk någon vecka, sen blev jag förkyld igen med bihåleinflammation. Och var det inte jag, så var det Klonen som låg här hemma i feber i flera dagar som jag gjorde en egen variant av VAB. Han är för stor för att jag ska få vabba, så jag fick jobba hemifrån. Nu är det dags igen. Jag hann vara frisk i hela tre dagar! Tar det aldrig slut? För några år sen var jag aldrig sjuk, nu åker jag på allt hela tiden. Sjuk en vecka, frisk en vecka, så håller det på varannan vecka. Beror det hela på att hon jag skedar med tar med sig jobbet hem, dagisfröken som hon är?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.