Tröttmössan

Som en kåt iller vaknade jag förut före sex och var på jobbet runt sju. Men det var då det. Nu är jag som en sävlig sköldpadda som vaknar runt åtta och men nöd och näppe är på jobbet före nio. Tack och lov för flextid. Men jag gillar att vara morgonpigg och komma iväg tidigt och slippa all trängsel på cykelbanor och gator. Förvisso kan julens två veckors ledighet fått mig ur rytmen, men även innan var det lite si och så med vaknandet. Får helt enkelt rycka upp mig och gå och lägga mig i tid och verkligen tacka nej till sex efter klockan tio. Så enkelt är det. Förhoppningsvis…

4 reaktioner på ”Tröttmössan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.