Åttiotal

Temat var åttiotal och jösses vad fantasifulla många var i sitt val av utstyrsel på festen igår. Det var touperat hår, rosa volangkjolar, lila benvärmare, zebrarandiga spandexbyxor, pudelrockarperuker, svarta slipsar, nitarmband och gudarna vet vad. Underligast var nog mamme som var utklädd till Hulken med trasiga kläder och allt. Det var hans åttiotal sa han. Själv körde jag med svart skjorta och vit slips. En slips som faktiskt var med då det begav sig på åttiotalet. Men jag undrar nog om vi inte alla missuppfattat det där med 80-tal, eftersom vi alla utom en var klädda som på 1980-talet. Han som verkat fattat det hela, var verkligen klädd som på 80-talet: som en romare i toga!

En reaktion på ”Åttiotal”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.