Grävskopa

Uh, det känns. Åttio kilogram vid marklyft är inte mycket, men jag är ovan vid övningen, det här var andra gången. Förra gången lassade jag på sextio bara. Förty kändes det i ryggen imorse när jag klev upp och när jag nu sitter på jobbet. Självklart känns det inget alls när jag cyklar.

5 reaktioner på ”Grävskopa”

  1. Oj oj ta det lungt med marklyftet Bruse! Kör med betydligt mindre vikt i början än du orkar tills tekniken sitter, speciellt eftersom du har super-starka cykelben.

    Svanka tills de andra på gymmet visslar och kolla profilen i speglen så du har ryggen rak och fin, även på nervägen!

    Annars är marklyft en riktigt bra ryggövning för cyklister!

    /Fredde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.