Drupal

För ovanlighetens skull tänkte jag köpa en bok direkt i en bokhandel, istället för att köpa på nätet. Såg att en ny svensk bok om Drupal kommit ut, och det verkade lämpligt att införskaffa en sån, då jag ska sätta upp en sajt med Drupal. Klev in på Akademibokhandeln, men fick besked att de inte hade den i någon butik alls. Men de kunde hemskt gärna ta hem den åt mig. På fråga hur lång tid det skulle ta, var svaret cirka fem dagar. Beställer jag den på nätet, kommer den hem i brevlådan inom två dagar. Och så klagar boklådorna på att folk köper böcker på nätet. Tror jag det, när de inte har några böcker hemma som är intressanta. Det går fortare, är bekvämare och är billigare att beställa på nätet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.