Närhet

Närhet kan gestalta sig på olika sätt. Det kan vara när vi är fysiskt väldigt nära men emotionellt långt ifrån varandra, eller när vi är emotionellt nära varandra med fysiskt långt ifrån varandra. Jag vet inte vad som är värst, ogilla det jag har eller gilla det jag inte har? En tredje variant av närhet är mer suspekt. Det är när vi varken är nära fysiskt eller emotionellt. Men trots det är vi nära varandra.

När jag sover har jag en trevlig vacker kvinna på nästan en armlängds avstånd ifrån mig. Varenda natt. År ut och år in har hon legat där. Vi sover bara någon meter från varandra utan att vara nära varken fysiskt eller emotionell. Det är en betongvägg mellan mig och grannen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.