Det instinktiva tågtänket

Rent instinktivt bokade jag tågbiljetter för min resa till Fröken Mumsig i Helsingborg om cirka tre veckor. Jag är så van att alltid åka tåg, så tanken slog mig aldrig att kolla med andra trafikslag. När jag bokade biljetterna kom förvisso Swebus Exptress med i resultatet, men det var bara något billigare, och skulle ta sju timmar. Sju timmar på en trång buss? Nej tack.

Idag vakande jag av en ingivelse att kolla med Malmö Aviation. Ajdå, det skulle kosta ungefär 800 kronor att flyga fram och tillbaka mellan Bromma och Malmö, mot tågbiljetternas 1400 kronor. Restiden med flyget skulle bli cirka en timme mot tågets fem timmar. Oj! Gjort är gjort, jag valde bort tillägget återköp på tågbiljetterna. Får tänka att jag iaf inte bidrar till jordens undergång, och jag hinner kolla på många filmer på min nya dator på tåget.

2 reaktioner på ”Det instinktiva tågtänket”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.