Fingerfärdighet

Spännande med ett nytt operativsystem. Windows 7 som egentligen är version 6.1 – logiskt eller hur – har för mig som inte ens kört Vista ett helt nytt gränssnitt. Lite rörigt, lite nytt, lite spännande, lite utmanande. En ny bärbar dator har inhandlats, och nu gäller det att få den att fungera som jag vill.

Koolast är fingeravtrycksläsaren som jag kan logga in med, bara dra med ett finger så slipper jag knappa in lösenord. Fröken Mumsig var väldigt skeptisk till att det fungerar. Jag får väl helt enkelt åka ned till henne och demonstrera hur jag loggar in med mitt finger. På min dator alltså.

2 reaktioner på ”Fingerfärdighet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.