Det går utför

Äntligen lite medvind. Johanna och jag försökte oss på lite backintervaller ute på Ekerö medelst superspurt i alla uppförsbackar. Kändes rätt bra när jag nådde krönen flåsande med en puls upp i taket, för att sen rulla utför lugnt och sakta. Och vänta in Johanna.

Det märks på oss båda att det här är välbehövligt, vi är båda dåliga på uppförsbackar, och blir vi snabba uppför, måste vi väl bli snabba även på platten. Resonerade vi, och spurtade uppför en gång till.

Dock var det inte lika skoj att spurta i uppförsbackar i motvinden. Men det är god träning det med.

6 reaktioner på ”Det går utför”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.