Handtag famntag klapp eller kyss

Verkar ha hamnat i handskträsket. Köpte par fina handskar från Giro som satt skitbra för någr veckor sen. Men förra söndagen då vi cyklade 20 mil, började några fingrar domna bort, trots den myckna gelstoppningen. Kanske för att det var för tunt i handflatan där nervbanorna går, så skillnaden mellan stoppat och ostoppat var för stor? Varit runt i alla affärer och provat, är de inte för tajta så de klämmer, så är de för sladdriga och gör så jag glider av, eller så är det för lite gel. Men så kläcker Johanna ur sig att Addnature har Gores cykelhandskar, och där hittade jag ett par sköna med lagomt med gel. De blev ju inte mindre sköna med hennes personalrabatt.

2 reaktioner på ”Handtag famntag klapp eller kyss”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.