Livet

Det är nåt visst med Ulf Malmros filmer, det är alltid några galna sköna värmlänningar med. I Bröllopsfotografen var till och med Molkom med som en biroll. Kjell Bergqvist är med som vanligt i Ulfs filmer, denna gång som en avdankad skådespelare som på teatern utbrister

Livet är det elände som pågår mellan fyllorna

Lysande!

Tar mig friheten att travestera det hela, till en egen betraktelse:

Livet är den tomhet som pågår mellan förälskelserna

En reaktion på ”Livet”

  1. fast det är ju aningen sorgligt, som om liv inte kunde finnas mellan förälskelse. då blir ju bara förälskelsen ett slags bekräftelse på att liv existerar. tungt för den andra parten att bära. Jag vill leva med någon som tycker att livet är ett fullvärdigt underbart liv mellan varje förälskelse. Hahaha inser att jag inte lever så nu men det vore ju det optimala!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.