Inte ett dugg

Håller på och packar inför min första Vätternrunda. Själva cyklingen är jag inte orolig för. Det är bara cykla lika fort som min klunga, minst 30 km/h. Utan allt det där praktiska, sovandet, frukosten, vilka kläder, var ska jag göra vad i vilken tid. Samt vädret. Är det uppehåll och max 15 grader är klädvalet lätt. Men ska det regna kanske jag måste ha nån vindjacka, och fler lager så jag håller mig varm, även när jag är blöt. Kanske ska offra ett får till vädergudarna? Halv nio imorrn bitti kommer Nina, då finns ingen återvändo.

Jag har startnummer 15439 och startar 04:06 på lördag morgon. Sova innan lär väl bli som det blir med det. Varför inte beställa en löpande rapport på sms?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.