Jakten på en försvunna pizzerian

Det var svårare än vad jag trodde att hitta en pizzeria som är öppen efter 21 en lördagskväll. För nog borde det vara just lördagskvällar som kundtillströmningen är som störst till en pizzeria? Tycker iallfall jag. Pizzerian i mitt hus var stängd, vi fortsatte bort mot Dalens sjukhus; stängt. Likaså vid korsningen Sockenvägen och Gamla Tyresövägen. Vid Skogskyrkogården var pizzerian borta, vid Sofiaplan obefintlig. Äntligen! Vid Finn Malmgrens plan var Hammarby Pizzeria öppen och det var en ljus och fräsch pizzeria. Inte sådär mörk, murrig och lite sliten som de flesta är. Hade vi åkt runt åt andra hållet, hade vi hittat denna med en gång. Noterar i bakhuvudet dess öppettider. Dock var det nog sömnpiller i min pizza, för jag blev så trött att gästen fick åka hem med oförrättat ärende. Hon får hålla på sig lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.