Vanans makt

Hur länge kan en 17-åring sova egentligen? Länge tydligen. Närmare bortåt 11 timmar per natt. Min morgonväntan blir därför lång, hinner med att dricka latte, diska, städa, surfa, buggfixa hemsidor, käka gröt, dricka mer kaffe mm. Kan ju vara värmen som gör att han sover länge, jag däckar i soffan mitt på dagen istället. Och varmt har det varit. Temperaturen har på morgonen legat runt 30 grader i vardagsrummet och då ligger vardagsrummet på skuggsidan på morgonen. Men imorse var det lite svalare, “bara” 25 grader. Varvid Klonen utbrister när han kom in; “vad kallt det är”. Där satt den, vi har vant oss vid värmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.