Första spårvagnen på 43 år

Klockan 5:15 avgick första ordinarie spårvagnen i Stockholms innerstad på 43 år. Självklart var vi tidigt ute i vagnhallen redan halv fem och var med på hela utryckningen. En samling diggare hade samlats, liksom trafiklandstingsrådet tillika ordförande i SL Christer Wennerholm. Helt plötlsigt har valet till landstignet och kommunfullmäktige blivit enklare än någonsin. Vill jag ha mer spårvägar i Stockholm finns det bara ett parti som saluför den lösningen. Det är moderaterna. Sossarna är mot spårvägar helt och de andra, inklusive miljöpartiet (!) är tveksamma. Tack Christer Wennerholm och Sten Nordin att ni gjort mitt val enklare.

Jag köpte den första spårvagnsbiljetten på 43 år. Nu kommer jag få ligga.

En reaktion på ”Första spårvagnen på 43 år”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.