Vila i frid, saknad av ingen

Även söndagen fortsatte i spårvagnens tecken. Fjärde dagen på raken som vi koncentrerar oss på spårvagnar. För 18:e gången genomför vi spårvagnens dag men för första gången i augusti. Detta då vagnhallen var under ombyggnation under juni då vi normalt har spårvagnens dag. Förutom att alla gamla vagnar ute och rullade på Djurgårdslinjen (linje 7N), var även fem av de sex nya A34 ute och rullade på sin Spårväg City (linje 7). Som inte det var nog, var 47:ans buss förstärkt med veteranbussar, varav två stycken dubbeldäckare från 1967. Det var sista dagen som 47:an går, för imorgon är det spårvagnslinje 7 som tar över. Jag känner ingen sorg att en busslinje läggs ned till förmån för en spårvägslinje. Tvärtom, det är glädje i bröstet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.