Färgblind

SATS kom för någon vecka sedan med en ajfönapp. Förväntningarna var stora, men vilket skämt. Så här löd min recension som jag mejlade SATS:

Trevligt med en app. Men den känns som en betaversion, då den inte verkar vara färdig någonstans! Det finns läge för förbättringar.

  • Trycker jag på ”Hitta center” och exempelvis väljer Globen, vill jag där kunna se eller få en länk till kommande bokningsbara klasser. Istället får jag som nu, måste jag gå tillbaka till ”Boka klass” och ånyo välja center. Varje gång! Omständligt i onödan.
  • Det vore bra om den kommer ihåg vilket center jag väljer vid knappen ”Boka klass”. Nu måste jag välja center varje gång jag klickar där.
  • När jag söker klasser, vore det bra om jag kan filtera, exempelvis bara visa blåa klasser eller cykelklasser.
  • Varför står inte veckodagen med vid datumet? Är den 31 mars en måndag eller en lördag?
  • Omständligt om jag måste stega dag för dag för att se klasser på ett visst center. Varför inte lista alla nästkommande 5 dagarna, så jag får en översikt vad som finns kommande vecka så jag kan planera en hel vecka i taget?

Ser fram emot fortsättningen till en användbar app.

Tänkte köra lite spinning igår, och testade då appen skarpt. Bokade in mig på en cykelklass som jag trodde var blå. Men det visade sig var en gul cykelklass. Borde anat oråd när alla klasser var vita i appen. Kanske det var lika bra att köra en gul klass första gången för säsongen. Så sköna är inte cyklarna att sitta på, med sina begränsade inställningsmöjligheter, så det är nog bra att ta det lugnt första passet.

I fortsättningen blir det bokning via webben, där ser jag färger på klasserna och så vidare. Appen får inte ens en stjärna av fem möjliga av mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.