Kaos och storm

Så fort det faller mer än tre snöflingor på rad så är det “kaos” eller “storm! i Stockholm. Vadå, det snöar. Vad är det för kaosartat med det? Möjligtvis att det är kaos i folks huvud.

Visst, det snöar en del, men det är inte minusgrader så det är inte halt. Så vad är problemet? Värst är väl alla Ninjas som cyklar utan ljus trots att det är mörkt. Vad tänker dom med? Visst ja, sunt förnuft existerar bara i sagorna. Flertalet saknar all form av sunt förnuft. De som trots allt har liten form av sunt förnuft, verkar låta bli att cykla sådana här dagar. Tur för oss andra, blir inte lika trångt på cykelbanorna då.

En reaktion på ”Kaos och storm”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.