Tortyrväckning

Eftersom jag inte använder väckarklocka, utan låter kroppen vakna av sig själv, vaknar jag alltid runt sju och kommer i tid. Men nu var det någon som hade glömt stänga av sin mobil, så världens hemskaste melodi trudeluttade i hallen kvart över sex. Halvdant sov vi sedan vidare till halv åtta, och därmed blev vi båda försenade till jobbet.

Som jag skrivit om tidigare, finns det två regler hemma hos mig. Dags att påminna om dessa. Igen. Vi kan inte komma försent til jobbet trötta. Min metod fungerar; använd inte väckarklocka, utan vakna av dig själv, så kommer du i tid till jobbet och är utvilad! Sensmoralen är att tidig väckning absolut inte garanterar att du kommer i tid till jobbet, utan tvärtom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.