Nils äventyr

En kollega från Göteborg kom med en påse innehållande en docka med en lapp runt halsen. De hade hittat honom igår på en spårvagn och på lappen står det att en skola i Lerum har skickat ut “nallen” på äventyr. De vill att han skickas runt men vill ha tillbaka honom i maj 2011. Raskt döpte mina göteborgskollegor honom till Nils och skapade en Facebookgrupp. Nils bör följa med till Stockholm tyckte de, så nu står han här på mitt kontor. Tror han ska följa med på Djurgårdslinjen på söndag, sen lämnar jag honom på någon spårvagn eller i tunnelbanan och hoppas någon tar hand om honom och skickar honom vidare. Eller så så lämnar jag honom på första bästa tåg på Centralen. Ska bli kul och se var han hamnar och om han kommer hem till Lerum. Följ Nils Äventyr på Facebook.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.