Fyra av noll

Maten är kanon, rummen rena och snygga och naturen runt omkring var sagolik. Vi är på Djurönäsets konferenshotell långt ute på Värmdö. Det har fyra stjärnor och det är för mig obegripligt hur de kunnat få det. Att det trådlösa nätverket inte fungerar kan jag leva med. Men att ett fyrsjärningt hotell endast bjuder på frystorkat kaffe är skandal! Vid fråga i receptionen fick jag svaret att det går att köpa latte och cappuccino i baren. Men jag vill ha vanligt svenskt kaffe! Hur svårt ska det vara att brygga kaffe på ett fyrstjärnigt hotell? Vi fick bättre kaffe på det tvåstjärniga hotellet i Prag. För mig får Djurönäset endast en stjärna. Jävla skithotell som inte ens har kaffe!

2 reaktioner på ”Fyra av noll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.