Förändringens vindar

Det är lätt att hamna i massa vanor som att alltid dricka en kopp kaffe och läsa DN före den obligatoriska skålen med gröt. Varje morgon. Eller att alltid ta samma väg till och från jobbet. Men så ibland händer det! Något bryter mina invanda rutiner. Imorse fick jag svenska Dagbladet i brevlådan istället för Dagens Nyheter. Nyfiket bläddrade jag i den med nyfikna ögon med tanken att det kanske är ett tecken? Ett tecken att byta tidning efter nitton år i Stockholm? Men nej, den är lika trist som förut. Däremot recenserade de julskivor. Så nu är min ajfön fylld med diverse julsånger inför julen. DN kommer jag fortsätta prenumerera på. Får vara någon måtta på förändringar.

En reaktion på ”Förändringens vindar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.