Saknar singellivet lite

Det finns en effektiviseringspotentiell att göra på morgonen. Istället för att ställa klockan på ringning tidigt och sen iallafall ligga och dra sig en halvtimma, bör klockan ställas fram så vi kan sova längre. Nu blir jag väckt två gånger; först när hennes klocka ringer för tidigt, och sen en halvtimma senare när hon ska befria sig från täckets trassel. Det är ju effektivare att sova längre och gå upp med en gång, än tvärtom.

Sen om om hon duschar på kvällen så hon är ren när hon lägger sig. Eller iallafall duschar manligt på max fem minuter på morgonen. Då kan hon sova en hel timme till. och jag med för den delen.

Det här är tortyr. Att först väckas av telefonen. Sen ska hon trassla sig upp, riva hela hallen i jakten på mobilen, sen ska hon tråckla sig ner i sängen igen andfådd av brottningsmatchen i hallen. Sen ska hon ligga och dra sig en halvtimma för att sen tråckla sig upp igen. Sen får jag vänta en halvtimma på henne innan vi kan käka frukost. En hel timme till ingen nytta.

Hallå singellivet! Jag fick iallafall sova ostört!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.