Nästan som på riktigt

Hade det på känn hela dagen, men kunde inte komma på vad det var. I omklädningsrummet på Sats Medborgarplatsen upptäckte jag fadäsen. Jag hade glömt packa ned strumpor! Köra spinning i 90 minuter utan strumpor skulle inte bara bli obehagligt, det skulle bli äckligt. Men Sats vet hur de tjänar pengar, de hade ett par grå-brandgul-svarta för 130 kronor. Katchjing! Men oj vad sköna de var! Som grädde på moset hade jag även glömt mina astmasprejer, så det blev lite andnödigt i den syrefattiga lokalen.

Gunilla ville minsann inte vara sämre. Hon glömde sina vattenflaskor. Så där satt vi i 90 minuter och langade vattenflaskor mellan varandra som värsta proffsklungscyklisterna. Bara följebilen som fattades.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.