Tio små negerpojkar

Och så var dom bara en!

Var ledig igår och stackars Lilian fick i praktiken jobba ensam och det märktes av högen med ärenden. Den hade blivit 50% större än i fredags. Sedan verket har migrerats över till Windows 7 och skrivarna från två olika verk slås ihop till en miljö, har vi dubbelt så många skrivare att hantera. Antalet ärenden har därmed fördubblats och då förväntade vi oss att vi kanske inte skulle bli dubbelt så många i gruppen, utan iallafall fler. Vi trodde att våra kollegor från Vägverket skulle sätta sig och arbeta och lösa ärenden med oss. Men icke då. Några revir måste först pinkas in tydligen, och det pinkas en jäkla massa. Istället tog den Jan ifrån oss, så vi är hälften så många som ska göra dubbelt så mycket. Och när en är ledig, så ska 25% göra 200% jobb. Det inser de flesta är ohållbart, till och med vår chef. Men hon står i regnrock och försöker undvika pisset. Själv går jag och fikar istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.