Vad var det jag sa

Hälften så många i min gamla grupp ska helt plötsligt göra dubbelt så mycket. Att vi skulle få fler skrivare att ansvara för när Banverket och Vägverket gick ihop förstod jag. Men borde då inte de som supportade skrivare i Vägverket även vara med och supporta skrivarna i Trafikverket? Tydligen inte. Idag är vi bara två som tar ärenden, av nio möjliga. Med dubbelt så mycket arbete. Utan någon som helst dokumentation förväntas vi drifta modeller vi inte ens sett på vykort. Vad var det jag sa, i somras när projektet för migreringen drog igång? Att inte ha en egen projektgrupp för skrivare, utan låta det ingå i klient, kommer inte fungera. Nu ser vi resultatet. Men det hjälper ju inte mig nu, bara hugga i och ta ett ärende i taget. Som dessutom tar fyra gånger så lång tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.