Hur blev det nudå?

Den andre januari 2010 skrev jag följande:

Bättre, snyggare, roligare, friskare och skönare. Det är mina mål för 2010, inte mer än så, mindre är mer. Samt att jag under 2010 ska cykla minst 1000 mil inklusive allt. Inte en meter mindre, mindre är inget.

Nå, hur gick det då? Blev det bättre snyggare, roligare, friskare och skönare? Vi börjar bakifrån, det är alltid trevligt.

2010 blev skönare på många sätt. Året inleddes med en lång vinter, sen vår men en grymt varm och fin sommar. Träffade några trevliga kvinnor som gjorde livet skönt på flera sätt.

Så mycket friskare vet jag inte om jag var. Våren började med hosta, astma och pajjade luftrör. Vilket förtog min ork. Efter mycket om och men, fick jag en luftfuktare på jobbet och efter några veckor var besvären borta. Så enkelt var det. Men det hela hämmade min träning en del då jag vid ansträngning inte fick tillräckligt med syre. Vidare åkte jag i juli på en grym gräsallergi samtidigt med en dunderförkylning. Med det förväntade resultatet bihåleinflammation som det tog två månader och tre läkarbesök innan det försvann.

Hur roligt var 2010 då? På våren hälsade jag på en mumsig bekantskap en vecka i södra Sverige och hade mycket trevligt. Hösten rundades av med en ny bekantskap som enligt hennes egen utsago var ett riktigt kap som jag sedan firade jul med i Åre. Men som vän utan prefixet pojk.

Tänker inte förstöra min krönika med det som var mindre roligt under 2010. men året inleddes med ett kvinnligt svek och på sommaren blev jag så jävla blåst, så jag låg i feber och hade mardrömmar en vecka efteråt. De kan ju glömma att jag ställer upp nästa gång de ber mig ta ansvar, som de sedan rycker bort från mig på ett förnedrande sätt.

Äntligen körde jag min första Vätternrunda där målet var under 11 timmar vilket jag klarade. Trots minst en liter vatten i vardera skon när det rgnade som mest, var det gôrskôj! Det msåte göras om.

Blev rejält mycket snyggare mellan benen när jag köpte en kolfiberräcer. Röd och vit, kanske inte förstahandsvalet, men värre färger har jag sett. och vad lätt och styv den är. Är mycket nöjd över uppgraderingen.

Blev 2010 bättre än 2009? Beror på hur jag ser det, men från vissa vinklar blev det kanske inte så bra, men från andra sidan så mycket bättre! Målet att cykla 1000 mil under 2010 uppnådde jag inte. Kanske kan bero på strulet med luftrören, eller ren lättja. Kom inte ens upp till 800 mil, som jag missade med 8 kilometer. Men målet kvarstår inför 2011, jag ska cykla minst 1000 mil! Kompletterar målet med Johans mål, minst 365 timmar. Vilket blir i snitt minst en timme per dag.

Inte en meter mindre, mindre är inget.

Sammanfattningsvis blev alltså 2010 inget! Då jag inte uppnådde mitt mål 1000 mil. Trots det, finns det en klar förbättringspotential inför 2011! Allt mer än inget är mer.

4 reaktioner på ”Hur blev det nudå?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.