Kvalitet kontra kvantitet

Kvalitet före kvantitet. Det blir mitt stridsrop för 2011. Min träning ska vara mer målinriktad än bara cykla så mycket som möjligt. Semestern ska ge mig den avkoppling jag behöver, istället för stress och svek. Ska dejta kvalitativa kvinnor som ger mig mer intellektuell, mental och kroppslig tillfredsställelse och motstånd. Allt ska ske med fokus på kvalitet istället för kvantitet.

Förty, ska jag ändå cykla mer än 1000 mil och 365 timmar under 2011! Kan låta paradoxalt att satsa på kvalitet före kvantitet samtidigt som jag har kvantitativa mål att nå. Men varför göra det enkelt för sig? Livet ska inte vara en räkmacka, då blir jag uttråkad. Livet ska ge lite motstånd, så jag måste kämpa, ta i och anstränga mig.

4 reaktioner på ”Kvalitet kontra kvantitet”

  1. Vet inte om världen klarar av fler.
    Men jag kan konstatera att det A4 ark jag har på anslagstavlan på jobbet där det står “You never know how strong you are until being strong is the only choise you have” är helt sant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.