Kejsarens nya kläder

Dags att börja med styrketräningen efter juluppehållet. SATS Globen har byggt ut och fräschat upp. Eller mer kletat på ny färg här och där, samt glesat ut alla maskinerna så det går att ha gruppklasser mellan alla maskiner. Så praktiskt. Nya fräscha omklädningsrum som enligt gästboken har dåliga duschar. Jag cyklar hem efteråt så jag har ingen aning. Däremot glömde de vid utbyggnationen att de nya utrymmena behöver värme på vintern. Det är inte en tiondel över 19 grader i omklädningsrummet vilket borgar för förkylning. Undrar hur varmt och kvavt det blir därinne till sommaren med sina 25 grader, då det inte heller finns AC-ventiler. Men, de kan ju inte tänka på allt, det är ju nya fina färger på väggarna.

2 reaktioner på ”Kejsarens nya kläder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.