Re:boot

Sådär. Då har vi startat om med ett ett nytt cykelår. Två veckors uppehåll med massa glögg i benen måste varsamt transpireras ut. Jag nöjde mig med 25 km på moddiga vägar och frusna tår. Struntade i värmesulor för att övertyga mig själv om att de inte behövs när det är varmare än -10. Jag erkänner att jag var hemskt svårövertalad. Tror fortfarande inte på det, och några fler övertalningsförsök ger jag mig inte på

2 reaktioner på ”Re:boot”

  1. Efter 2½ timmas sömn i morse och inget i natt insåg jag att jag inte alls ska cykla idag utan kör en liten omväg i morgon till Biltema istället för att köpa buntband. Känns inte som att det hade gett något att hoja idag, du vet det där ordet kvalitet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.