En vanlig söndag på södertörn

Jag fick som jag ville! Ville köra längre än 8 mil och lite högre tempo än 25 i rullsnitt. Det blev mellangruppen som Bjarne så utmärkt tog ledningen för. Jag sa att hellre lite för fort så det bränner och jag känner att jag fått kämpa, än fisa runt och sedan stå i duschen och känna att jag vill ta en runda till. Bjarne frågade en gång om det bränner – lite svarade jag. Då ökades tempot. Härligt!

Ett tag låg rullsnittet på 28,5, men vi kroknade lite allihopa vid Brandbergen, så tempot sänktes något. Någon undrade om det var sub 9-tempo vi höll. Så undan gick det! Mulligt värre!

Härlig dag, med sol och värme, bra tempo, trevliga kamrater. Vi började som 13, blev 14, men var bara tre vid Trångsund där min hjärna pga vattenbrist svängde fel, så fick jag köra hem själv. En mycket bra dag på alla sätt och vis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.