Mörkrädd

De som plogar våra cykelbanor och även sopar detsamma på våren, måste vara mörkrädda. Varför kan de annars inte ploga gångtunnlarna på vintern eller sopa dom på våren, när de plogar respektive sopar överallt annars? De borde känna sig rätt trygga i sina stora penisförlängda traktorer med massa blinkande ljus.

6 reaktioner på ”Mörkrädd”

  1. Men jag tänkte lite, kanske de små traktorerna är upptagna med att sopa upp grus på andra ställen där de stora traktorerna inte heller får plats som t.ex. GC-vägar och trottoarer inne i stan? Men iof. så kunde ju traktorföraren gå ut och sopa tunnlarna för hand. Han skulle helt klart må bra av motionen! Men det skulle nog innebära att de inte hann att sopa lika mycket utanför tunnlarna eftersom det lär ta en stund att handsopa. Fan, det är svårt det här!

  2. Jag har hört nånstans att de absolut inte får handsopa. Kroppsarbete är farligt. Men det är väl bara rykten. Men ser man hur det går till, ligger det väl nåt i det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.