Här men inte där tut tut

Då min GPS ju visade helgalet, hade jag inget koll på hur långt vi hade cyklat och hur långt det var kvar. “Tänk inte så“, sa han”. “Fundera bara på hur långt det är till nästa kontroll“. Okej, så jag frågade hur långt det var till Gnesta. 17 kilometer var svaret. Slug som jag var frågade jag “vad får jag för svar när jag frågar samma sak i Gnesta“. Femtiotre blev svaret. Bra,nu visste jag hur långt det var kvar från Vagnhärad.

Och så är det väl vi ska se på livet. Ta en dag i taget, inte tänka så mycket på vad som kommer sen. Vara närvarande här där vi är nu, istället för att längta någon annanstans därborta. Så nu ska jag gå och lägga mig här där jag är. Godnatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.