2078 km på en dag

Något mystiskt hände på färjan över Skanssundet vid Mörkö. Helt plötsligt hoppade GPS:n iväg till avverkad sträcka på 1873 km. Den sade att mitt rullsnitt låg på 350 km/h, trots att maxhastigheten endast var 45 km/h! Det var väl efter den chocken jag tappade mitt trevliga åttamannagäng med Stefan som utmärkt ledare och istället hakade på några randonörrävar som hade ett lite för behagligt tempo. Så när andra cyklade 205 km cyklade jag 2078 km på samma tid. Men när jag laddade över gps-filen till datorn, var det bara 205 km igen. Tror jag ska reklamera gps:n, vill alltid cykla i 350 km/h i snitt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.