Vit vecka

Ibland händer det att det blir lite för mycket lite för ofta av det goda. Samlingen växer och svämmar över och jag gör så gott jag kan för att underhålla mina vänner med sällskap. Därför beslöt jag mig för att ta en vit vecka. Inga nöjen, inga förlustelser inget kul alls. Bara tråkigheter och elände.

Började fredagen med tvättstuga, på lördagen bonkades det i Vissvass, och söndagen rundades av med tilltagande migrän. Den nya veckan inleddes med grum migrän som gick över till tisdagen som rundades av med intervaller på träjnern. Onsdagen spinning som vanligt med Glenn och torsdagen minns jag inte ens. Så trist är det att ha en vit vecka och inte blogga alls. Men nu är jag tillbaka. Skyller själva! Nu ska jag blogga mer än nånsin. Lika säkert som ett vallöfte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.