Epilog

Den här bloggen har senaste tiden tenderat att gå från allmänna betraktelser till nån slags cykelblogg. Efter fyra år har möjligen entusiasmen blogga förlagt sig något. Från början var ambitionen att blogga varje dag, men senaste tiden har det av olika skäl inte blivit så.

Så varför inte starta en ren cykelblogg. Som bara handlar om mig, min cykling och annat cykelrelaterat? Mindre snack och mer verkstad. Velo Noir är min nya cykelblogg. Är ni inte intresserade av betraktelser från det verkliga livet, kan ni sluta bevaka denna blogg, som dock ska vara kvar. Med två bloggar kommer jag inte att skriva dubbelt så mycket. Det blir bara hälften så ostrukturerat. Väl mött på Velo Noir!

En reaktion på ”Epilog”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.