Prologue

Ännu en såndäringa cykelblogg. Inga märkvärdigheter. Cykling rakt upp och ner helt enkelt. Ibland lite framåt och ibland lite bakåt.

I denna blogg kommer det att förekomma personliga betraktelser, iakttagelser, reflektioner och därmed även personliga åsikter rörande min och andras cykling. De kanske inte alltid stämmer överens med vad som anses vara politiskt korrekt. Bemöt gärna mina åsikter sakligt, jag gillar att höra andras åsikter. Har du problem med att andra inte tycker som du, sök istället professionell hjälp och sluta läsa den här bloggen.

Jag är en stôni tunnhårig gubbe som cyklar på det mesta och råkar nog har för många cyklar. Cyklar landsväg på en cocosram, vintercyklar på en cyclocross, borde cykla mtb i Hellas lite oftare, vill få tid till cykelopolo och pendlar på det som blir över.

Kom ihåg, det ska vara roligt att cykla. Även när det inte är så kul.

3 reaktioner på ”Prologue”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.