Leverpastejmackans förbannelse

Leverpastejmörgås äter jag bara på Rosenhill. Ska nog sluta med det, för mina ben dör efteråt. Fram till Rosenhill höll jag det utmärkta rullsnittet 32,1 km/h. Efter Pålamalm sa det poff, så tappade jag klungan. Det gjorde inget, jag var slut i benen, och ville inte sinka de andra. Det blev solocykling hem med ett rullsnitt på 29,2.

Mycket bra träningspass då jag fick kämpa, ta i och verkligen belasta muskler, hjärta och hjärna. Klungan var mycket snälla uppför. Det här gör mig starkare och snabbare, och det kan jag aldrig få för lite av.

2 reaktioner på ”Leverpastejmackans förbannelse”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.