Svaret är troligen två

Hur många liter ösregn får det plats i skorna, i handskarna, skoskydden och i byxans stoppning? Kunde krama ut åtskilliga deciliter ur alla kläder. Det var dock uppehåll när vi var i Brottby, där alla i klungan skanderade KORV när vi äntligen såg den efterlängtade korvdepån. En trevlig och jämn sjumannaklunga som hjälptes åt, höll igen uppför, spurtade på nedför, skojade och snackade. Bland den trevligaste klungan jag kört med. Kanske det miserabla vädret fick oss att försöka muntra upp oss? För jag var blöt ända inpå benmärgen. De flesta i klungan ska köra sub 11 och är de sådär trevliga på Vättern, hotar jag med att byta grupp.

Tack Gunilla för skjutsen och korven!

Stôni är jag, men det finns gränser för tolamådet. Det här tränade inte bara konditionen, styrkan och humorn. Utan framförallt pannbenet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.