Plus i ryggfickan

Det bads om pissepaus mellan Uppsala och Märsta på gårdagens tur, vilket jag glömde skriva. Vi siktade en p-ficka och gled in. Där p-fickan tog slut gick det en bäck under vägen och lägligt stod där en skylt “Stockholms län“. Vi slog våra sista droppar i Uppsala län, när jag såg en slang hänga på vägräcket. Aha, tänkte jag, nån som fått punka och slängt sin slang. Tog upp det och det visade sig vara ett däck, en GP4000 med vit slitbana.Triumferande visade jag upp min trofé för de andra och började syna den. Såg inga som helst fel på den, inga hål eller så. Vek ihop den och den fick följa med hem i ryggfickan. Så gårdagens gick ekonomiskt plus om jag nu vill köra med ett vitt däck, och om den verkligen är hel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.