Ansvarsfullt och seriöst agerande

Skillnaden mellan bra och dåliga företag är inte om de gör misstag eller inte. Utan hur de hanterar misstagen och om de drar lärdom av det. För alla kan göra misstag.

Har fått svar från testledaren för mitt misslyckade maxpulstest och han erkänner sitt hjärnsläpp. Han hade stirrat för mycket på vissa testvärden.

Erbjudandet jag fått är att självklart få komma och göra om testet. Och få pengarna tillbaka. Och få 3 gratistest under 2012 och 2013. Kan fås som presentkort att ge bort om jag vill. Jag tycker han ska få en chans till. Alla ska få en andra chans, särskilt när de tar ansvar för sina misstag. Vilket han verkligen gör, då han försäkerhetsskull har beställt en kalibrering av sina mätinstrument. Det anser jag är ett ansvarsfullt och seriöst agerande av Sporttest.

Självklart ska jag göra om testet, ska bara få till logistiken och träningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.