Två steg bakåt

Det gick ju inte bra det här alls idag…

Andra träningspasset med Fredrikshofs farstagäng alltså. Lars ledde och han har växt in i rollen som ledare. Bland annat kom han bak och försökte dra ikapp mig när jag hade tappat klungan. men förgäves. Det var försent. Tyckte vi gick ur ganska hårt med farter runt 38 på Ågestavägen.

Sista vägen före Gryt, så tappade jag helt. Långt innan började jag få ont i ryggen. Kan nog bero på att jag satt för mycket igår, vilket jag hade känningar av. Dumma mig. Dessutom har jag haft träningsverk i vaderna sen Linas hårda pass i torsdag. Inte alls likt mig det här…

Men värst av allt är att jag efter pausen vid hållplats Gryt, glömde slå på gps:n! Och sen hemma, lyckades jag resetta gps:n innan jag sparade. Så vid bokföringen på Funbeat blev det en uppskattning av både tid, sträcka och rullsnitt. Men före Gryt hade vi rullsnitt på ca 30 km/h.

Upp och ner alltså. Så jag är revanchsugen inför nästa lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.