Apelsinklyftor och strulande powerpoint

andäktigt lyssnande

Idag är det tjugoen dagar, eller för den delen exakt 3 veckor, tills vi åker till Mallorca. Därav hade vi ikväll en kickoff på Östermalms föreningsråds lokaler och det var många som slöt upp. Kanske inte alla 100 Hofvare som ska flyga ned, men en stor del av den. För så är det, vi kommer vara cirka 100 cyklister från Fredrikshof som iår ska ned till Mallorca för en veckas cykling. Vi fick Norwegian att sätta in ett extra flygplan bara för oss, då de inte börjat flyga på den rutten så tidigt på året. Vi tycker det hör till en av självklarheterna att varje cykelklubb med aktning, har ett eget flygplan till Mallorca.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.