Naboprat

infrapinatus

Det var mer än fem år sen jag regelbundet besökte Naprapathögskolan för mina besvär som då var i höger skuldra. Har senaste veckan känt mig väldigt stel i bröstryggen, troligen efter vurpan för två veckor sen och efterföljande spricka i revbenet, vilket bekräftas när jag rullar på rygg på min foamroller så att det knakar i ryggen.

Fick komma in redan imorse till norska Olav. Han undersökte mig och hummade och funderade. Här ska vi nu komma ihåg att han och de andra på Naprapathögskolan är elever. Så han fick inte trycka till i bröstryggen så det knakar, men det får han senare berättade han. Men han töjde ändå ut ryggen genom att svikta lite på den. Han gav sig även på den härliga infraspinatus som alltid får mig att nästan-svimma, han tog även ett varv över den härligt stenhårda högra piriformis samt mjukade upp bindväven i hamstring. Allt som påverkar rygg och skuldra negativt. Återbesök är inplanerat, för vi hann inte med allt idag.

Som vanligt får jag förklara för ickecyklister som han och hans handledare, hur vi cyklister sitter. Att nej, vi sitter inte som på en stol rakt upp och ner. Suck, allmänbildningen är skral bland svenskarna. Jag trodde ju att varenda vettig människa på planeten kollade in Touren eller Girot på Eurosport.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.