Timid och snäll

Liksom alla är lite ringrostiga i början på säsongen, var även jag det som ledare igår. Jag ledde en grupp med planen på snitta 26+. Det var grymt tungt i den hårda motvinden att köra master de första 15 kilometerna, men jag fick beröm för insatsen. Men jag fick även en del synpunkter, vilket jag alltid tacksamt tar emot. Ulrika hade berättigad synpunkt att roterar jag över till högerledet, kan jag inte öka farten om inte vänsterledet kommer upp. Självklart ska jag då sänka farten så första kvinna i vänsterledet kommer upp. Stor miss av mig! Får skylla på att Jordbro industriområde är magisk på nåt sätt, där vi gärna trissar upp farten, för det är nästan alltid medvind där.

Men värsta synpunkten kom från killen i röd jacka, som undrade vad som hänt med mig. “Du är så tyst och snäll idag!”. Var det där negativ eller positiv kritik? Jag håller hårt på att vi håller raka och snygga led, att vi cyklar snyggt. För med snyggheten kommer säkerheten automatiskt. Men så här första dagen var jag var lite ödmjuk och förlåtande. Nästa gång – då jävlar ska vi minsann cykla snyggt igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.